flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За умисне тяжке тілесне ушкодження - п`ять років позбавлення волі.

23 січня 2018, 09:47

За умисне тяжке тілесне ушкодження  - п`ять років  позбавлення волі.

 

17 cічня 2018 року Кельменецьким районним судом Чернівецької області ухвалено вирок, відносно громадянина В., обвинуваченого за ст.121 ч.1 КК України.

Інформаційно:  громадянин В. обвинувачувався в тому, що  29.04.2017 року приблизно о 23 годині 50 хвилин в житловому будинку, де проживає потерпілий Г.  в селі Росошани  Кельменецького району Чернівецької області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, діючи з прямим умислом,  на ґрунті особистих неприязних відносин спричинив потерпілому  кухонним ножем умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя в момент заподіяння. 

При призначенні обвинуваченому покарання суд врахував ступінь  тяжкості вчиненого злочину, який відноситься до тяжких злочинів; особу обвинуваченого, який негативно характеризується за місцем проживання, обставини, що обтяжують покарання – вчинення злочину в стані алкогольного сп'яніння, обставини, що пом’якшують покарання - відсутні.

Обвинувачений  не визнавав вину, у вчиненому не розкаявся, негативно характеризувався за місцем проживаня

Громадянина В. визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ст.121 ч.1 КК України, та призначено йому  покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Наразі вирок Кельменецького районного суду  не набрав законної сили.

 

 

                                          Прес-секретар Кельменецького районного суду

                                          Паламарчук Г.М.