flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про виготовлення рішення суду

13 червня 2023, 09:44

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

 

 В провадженні  Кельменецького районного суду Чернівецької області перебувала цивільна справа  №717/452/23 за позовом  керівника Дністровської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного Управління Держгеокадастру у Чернівецькій області до Виговського Юрія Олександровича про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації та продажу на земельних торгах.

08 червня 2023 року Кельменецьким районним судом винесено заочне рішення.  

Відповідно до ст. 12 ч.2 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться на тимчасово окупованій території і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

На підставі ч.9 ст. 10 ЦПК України якщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого – суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.

Відповідач Виговський Юрій Олександрович може ознайомитися з даним рішенням на офіційному веб-порталі судової влади за посиланням https://reyestr.court.gov.ua/Review/111402272

 

 

 

 

Суддя Кельменецького

районного суду Чернівецької області                          Телешман О.В.