flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

21 серпня 2019, 11:17

 

 

 

 

КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ № 155-К/ТР

 

“21” серпня 2019 року                                                                                     смт. Кельменці

 

Про оголошення конкурсу на

заміщення вакантної посади

 

            Відповідно до ст.ст. 22,23 Закону України «Про державну службу», ст. 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246 із внесеними змінами постановою Кабінету Міністрів України від05.06.2019 року №462 «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби», -

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» у Кельменецькому районному суді Чернівецької області, а саме:
  • секретар суду Кельменецького районного суду Чернівецької області (1 посада).
  1. Встановити строк подання документів для участі в конкурсі 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на веб-сайтах Кельменецького районного суду Чернівецької області та Національного агентства з питань державної служби.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу згідно із Додатком №1 до Порядку.
  3. Провести конкурсний відбір на вищезазначену посаду державної служби 12 вересня 2019 року за адресою: смт. Кельменці, вул. Сагайдачного, 39А, Чернівецька область.
  4. Консультанту суду по роботі із персоналом Кельменецького районного суду Чернівецької області Гончару А.М. надіслати в електронній формі Міжрегіональному управлінню у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільських областях рішення про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу, за формою згідно з додатком №1.
  5. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Кельменецького районного суду Чернівецької області Аузяк Т.В. забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу про вакантну посаду на офіційному веб-сайті Кельменецького районного суду Чернівецької області.
  6. Контроль за виконання цього наказу залишаю за собою.

 

 

Керівник апарату

Кельменецького районного суду                                        О.О. Лопушанська