flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Після вироку

03 грудня 2013, 15:27

       Набув чинності вирок Кельменецького районного суду Чернівецької області у кримінальному провадженні стосовно громадянина України, який незаконно перемістив через митний кордон України наркотичний засіб.

       6 червня цього року на українсько-молдавському кордоні у 61-річного буковинця, який прямував до Молдови через ПП «Росошани» , вилучили прихований від митного контролю пакунок з подрібненою маковою соломкою.

       У ході досудового розслідування підсудний повністю визнав вину у вчиненні контрабанди особливо небезпечних наркотичних засобів та незаконного зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних речовин, тобто кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, ч.2 ст.305 та ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. Між ним та стороною обвинувачення було укладено угоду про визнання винуватості.

       Вироком суду із застосуванням ст..69 КК України обвинуваченому призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки з конфіскацією наркотичної речовини, що стала предметом контрабанди та з конфіскацією майна засудженого.