flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретар судових засідань і щасливий батько

10 березня 2016, 15:39

                      СЕКРЕТАР СУДОВИХ ЗАСІДАНЬ

                      І ЩАСЛИВИЙ БАТЬКО

 

Андрій Гончар  живе у Браїлівці, а працює в Кельменцях. Народився він  у Новоселиця, тут його родина, у Браїлівці – дім, сім»я а в районному центрі – робота. Зараз він працює секретарем  судових засідань. До цього  обіймав посади  державного кадастрового реєстратора у відділі Держземагенства (два роки) та ще раніше – землевпорядника у Новоселицькій  сільській раді (два роки). Шлях молодого юриста розпочався ще зі школи, коли полюбив історію і право, але оскільки правознавство дає більш широкий вибір занять і перспективу кар»єрного росту, то вирішив поступати в кооперативний економіко-правовий коледж (спеціальність «Правознавство»). Вищу освіту здобував заочно на юридичному факультеті ЧНУ.

         Зараз набуває професійних навичок у суді: фіксує судові  засідання, формує судові справи. Йому подобається різнохарактерність питань у роботі.

         На запитання кореспондента про те, що повинна знати молода людина, котра хоче стати професійним юристом, Андрій Миколайович відповів, що юрист, насамперед, повинен бути прикладом у поведінці для інших.

         Два роки тому Андрій Гончар одружився. Тепер з дружиною Аріаною радіють семимісячному синочкові Іллі, більше приділяють уваги саме йому. А ще є дрібне господарство, бо як без нього у селі? У вільний час чоловік цікавиться сільськогосподарською технікою, любов до якої прищепив батько.

 

Газета «Рідне Слово» рубрика «Територія – М» від 26 лютого 2016 року.